Унікальний погляд на давньоєгипетських богів у релізі Golden Glyph 3 від Quickspin


Якщо у людини є бажання здобути першокласний ігровий досвід, нова консоль на тему Давнього Єгипту підійде для цього якнайкраще.

Авжеж, популярний видавець слотів Quickspin прагне вразити шанувальників якісною графікою, божественними бонусами та швидким утворенням кластерів, які змінюються каскадною механікою. Потенціал винагороди у Golden Glyph 3 складає х10 000 до ставки.

Цей загадковий сюжет має велике поле на 7 барабанів та мінливу математичну модель. В залежності від рівня, RTP коливається у межах 87.15 - 96.11%. При цьому, покласти на один раунд можливо від 0.20 до 100 монет. Перевірку цих показників можна зробити, відкривши автомати онлайн у демоверсії, які допоможуть розібратися в правилах.

Дістатися максимального показника винагороди тут допоможуть цікаві додаткові раунди. І, перш за все, це Підсилені Гліфи, що мають вигляд блакитної кулі. Ці загадкові осередки мають змогу запускати різні механіки, включно з вибухом або розширеним диким. 

Незвичайний ігровий процес та платіжні комбінації

Немає опису.

Як інші загадкові пригоди, “Золоті Гліфи” дають привід радіти прихильникам даного жанру. Тут всі зображення мають тематичне забарвлення та окремі виплати. Тож, за добірки від 5 до 15 символів в кластері, можна отримати:

- Чаша, Вода, Очерет, Око Гора, Анкх та Кобра - іконки низького рівня, що надають від х0.3 до х15;

- Хатшепсут, від х1 до х40;

- Осіріс, Клеопатра і Тутанхамон також сплачують, максимум х40 до ставки;

- Щодо Єгипетського бога Гора, він збільшує ставку від 1 до 100 разів;

- Також, консоль пропонує 6 різних бонус-іконок, серед яких є Золотий Вайлд та Скарабей (розкид). Інші чотири осередки беруть участь у розіграші бонусних механік.

Ця гра виглядає атмосферно, тому що розробник додав оригінальні зображення божеств та відомих діячів Давнього Єгипту. Всі дії розгортаються на яскравій сітці під чудовий саундтрек. Ба більше, цю красу можливо запускати не тільки з комп’ютерів та планшетів, але ще й зі смартфонів.

Про додаткові ігри Golden Glyph 3

Іконка, що зображує блакитну сферу, зветься Підсиленим Гліфом, який здатен запустити різні кластери хаосу. Виявити наступну доступну опцію можна ліворуч від барабанів. Тут є золоті жуки, що розкидають Вайлди по котушках, символ об’єднання у вигляді зеленого хреста та граната, що підриває схожі позначки. А, якщо до сітки завітає Гліф золотого кольору, його множення додається до виграшу.

У підсилених функціях є нюанс - якщо звичайні винагороди більше не з’являються, активуються бонуси. Попри ті, що розглянуті вище, є Мега-Дикий, що розширюється на весь барабан та безкоштовні обертання. За умови появи кількох Скарабеїв, гравець опиниться у нічній сітці, яка активує 6 фріспінів із Золотим гліфом, який має значення х2. Якщо раунд посилюється +2 спінами, множник зростає до х4. Також, бонусні оберти можливо купити за х65 від ставки, тобто загальна сума нараховується в залежності від ставки. 

Немає опису.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!