Уряд не боїться "Євромайдану" та перевірить його законність


Кабінет міністрів України не боїться акцій на підтримку євроінтеграції і має намір перевірити законність їхнього проведення та фінансування.

Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров в інтерв'ю Першому російському телеканалу, інформує УНІАН.

«Звичайно ж ні», - заявив Азаров у відповідь на запитання, чи боїться уряд акцій. «Є технологія, і ми знаємо, що до стихійних явищ домішуються і технології спеціальні. І тут ми будемо звичайно дивитися дуже уважно». За його словами, влада знає, що такі акції фінансуються. 

«Якщо це все робиться в рамках законодавства, це нормально. Якщо це робиться з порушенням рамок законодавства, то, зрозуміло, уряд не буде поводитися так, як повів себе у 2004 році, коли на наших очах абсолютно спокійно здійснювалася технологія повалення законного уряду. І тут ми, як кажуть, не гратимемо. Будемо розповідати своїм людям, будемо пояснювати, що все має бути в рамках Конституції, в рамках законодавства», - заявив прем'єр-міністр України та підкреслив, що уряд максимально відкритий і відповідає за свої слова і дії. 

«Ми максимально відкриті з людьми. Намагаємося максимально дохідливо, зрозуміло пояснити свою позицію. Причому, ми відповідаємо за кожне своє слово. Якщо я сказав слово неправди, то мене дуже легко притягти до відповідальності. Дуже легко», - зазначив Азаров.