Усіх коломиян зобов'яжуть носити маски


З 26 березня всі мешканці Коломийської ОТГ повинні ходити в захисних масках.

У Коломиї запроваджують додаткові карантинні заходи у зв'язку із надзвичайною ситуацією в області. Комісія ТЕБ та НС Коломийської міської ради вирішили, з 26 березня мешканці Коломийської ОТГ обов’язково повинні носити медичні маски, йдеться в сюжеті НТК.

До слова, суб'єктам господарювання, яким дозволена робота, заборонили працювати з відвідувачами без масок, наголошує міський голова Ігор Слюзар.

До слова, для коломиян до кінця тижня планують пошити 24 тисячі масок, - розповів Ігор Слюзар.

Захисні маски для коломиян шитимуть спеціалісти шведського підприємства «ТРОКС Україна», яке виготовляє захисні упаковки для автомобілів. Напередодні вони вже пошили безкоштовно для коломиян 2,5 тисячі масок. Тепер за їхню роботу доведеться заплатити, а тому Ігор Слюзар просить фінансової підтримки у місцевих підприємців.

У зв’язку із запровадженням додаткових карантинних заходів у Коломиї та надзвичайною ситуацією в області, місцева спецкомісія вирішила, що голови ОСББ та управляючі компанії повинні проводити дезінфекції під'їздів не менше 2-х разів на день. До 3 квітня заборонено користуватися дитячими та спортивними майданчиками. Також представники спецкомісії заборонили дітям до 12 років перебувати на вулицях міста без супроводу дорослих.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!


Теги: