В Долині створять «Духовну Раду» при міському голові


У четвер, 25 лютого, міський голова Іван Дирів провів зустріч з представниками Церков Долинської ТГ, під час якої було обговорено питання утворення «Духовної Ради» – дорадчого органу при міському голові.

Основна мета та завдання майбутньої Ради – налагодження міжконфесійного діалогу, утвердження в громаді справедливості, забезпечення принципів свободи світогляду та віросповідання, боротьби з корупцією, пошук відповідей на виклики сучасного світу, залучення релігійних громад до вирішення проблем життєдіяльності Долинської ТГ на засадах духовності та доброчесності, спільні заходи та взаємодопомога влади та Церков. Про це повідомляє Бліц-Інфо з посиланням на Долинську міську раду.

«Немає такої сфери життя громади, де б не були дотичні питання моралі, духовності та людяності. Чи це соціальна сфера, освіта, медицина, економіка, управління та інші – ваші думки, міркування та поради будуть почуті і точно стануть корисними для прийняття правильних рішень керівництвом громади», – наголосив міський голова Іван Дирів.

Ідея утворення “Духовної Ради” схвально підтримана  представниками Церков.  

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!