В Городенківській громаді створять Центр підтримки сім’ї та дітей


Відбулася зустріч міського голови Городенки Богдана Кобилянського з представниками Міжнародної благодійної організації «Благодійний фонд СОС Дитячі Містечка» Україна.

Зокрема йдеться про національного координатора проєкту «Право на сім’ю: усунення прогалин – підтримка реформи системи захисту дітей в Албанії, Білорусії, Вірменії, Північній Македонії та Україні» Антоніну Загроцьку, локального координатора проєкту в Івано-Франківській області Олену Галіцину, локального координатора Київського регіону Валентину Осадчу, менеджера з будівництва та ремонтів Нікіту Яценка. Про це повідомила Городенківська міська рада.

"Обговорено питання налагодження партнерства у проєкті «Право на сім’ю: усунення прогалин – підтримка реформи системи захисту дітей в Албанії, Білорусії, Вірменії, Північній Македонії та Україні». В рамках даного проєкту буде створено Центр підтримки сім’ї та дітей в громаді, який фінансуватиметься Міжнародною благодійною організацією «Благодійний фонд СОС Дитячі Містечка» Україна за підтримки Федерального Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (ВМZ)",- йдеться у повідомленні.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!