В Хриплині на межі з Івано-Франківськом планують створити індустріальний парк


14 серпня проведена виїзна нарада в Хриплинській інвестиційно-промисловій зоні з питання вивчення можливостей створення на її території індустріального парку.

Нарада відбулася під керівництвом заступника міського голови п. Р. Панасюка за участю представників Хриплин, Микитинці і керівника ДП «Карпатгеодезія» (В. Керкера).

Території ХІПЗ, що були оглянуті під час виїзної наради, потребують детальної інвентаризації, а у перспективі плануються під утворення нових інвестиційних майданчиків та індустріального парку.

Довідково

Індустріальний (промисловий) парк - визначена ініціатором створення індустріального парку відповідно до містобудівної документації облаштована відповідною інфраструктурою територія, у межах якої учасники індустріального парку можуть здійснювати господарську діяльність у сфері промислового виробництва, а також науково-дослідну діяльність, діяльність у сфері інформації і телекомунікацій на умовах, визначених Законом України та договором про здійснення господарської діяльності у межах індустріального парку;