В івано-франківському супермаркеті двоє чоловіків спокусилися на одні рукавиці


Днями в Івано-Франківську близько 19 години на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації в супермаркеті по вулиці Коновальця. На місце події терміново виїхав наряд групи затримання ДСО.

Прибувши за вказаною адресою працівники Державної служби охорони затримали двох чоловіків, які намагалися викрасти та винести з магазину неоплачений товар - чоловічі рукавиці. Зі слів начальника охорони даного магазину правоохоронці дізналися, що 23 листопада цього ж року охороною магазину були затримані ці ж чоловіки при вчиненні крадіжки - з набору для бриття вони витягли станок та картриджі на суму 188 гривень.

Даних громадян було затримано. Ними виявилися жителі Івано-Франківщини. Під час поверхового огляду у них було виявлено мобільні телефони та гроші - 481 гривню. Відтак, чому, маючи кошти для оплати поцупленого товару, чоловіки все ж вдалися до скоєння крадіжки, належить з’ясувати працівникам слідчо-оперативної групи міліції, яка також прибула на місце події. Наразі по даному факту тривають слідчі дії. Сума збитків встановлюється.