В Івано-Франківську День незалежності святкуватимуть тиждень


До Дня незалежності влада кожного населеного пункту готує святкову програму для його мешканців. Не відстає від інших і обласний центр Прикарпаття.

Кореспондент «Бліц-Інфо» вирішив дізнатись, які заходи цьогоріч готують в Івано-Франківському міськвиконкомі.

Головний спеціаліст відділу внутрішньої політики Івано-Франківського міськвиконкому Леся Стефанишин розповіла, що всі управління, відділи вже подали заяви щодо проведення різних заходів, але їх ще не затвердили.

«За попереднім плануванням святкування триватиме тиждень – з 18 до 25 серпня. У програмі є офіційне віче, святкові концерти, презентації різнопланових виставок, конкурси та змагання для дітей, майстер-клас, літературний вечір та легкоатлетичний пробіг територією Івано-Франківської області. Також у планах проведення проекту «Територія М - Територія Незалежності», загальноміського дитячого свята «Ми діти твої, Україно!» та спартакіади серед мешканців сіл Івано-Франківської міської ради», - повідомила Леся Стефанишин.

Пані Леся зауважила, що в загальному планується проведення понад 25 різних заходів. Хоча припускає, що ця цифра може ще змінитись.