В Івано-Франківську дев'ять студентів медколеджу отруїли невідомим газом


Як повідомило джерело «Бліц-Інфо» сьогодні в Івано-Франківську був інцидент з вибухом і розпиленням газу не території радіозаводу в мікрорайоні Пасічна.

Як стало відомо згодом Прикарпатський національний університет, два інститути якого знаходяться на цій території, жодного відношення до даного інциденту не мають. Про це повідомила прес-служба ПНУ.

У прес-службі Управління ДСНС в Івано-Франківській області повідомили, що рятувальники на місце події не виїжджали, а факт госпіталізації потерпілих до обласної дитячої лікарні є достовірним та зафіксованим.

Як стало відомо кореспондентові «Бліц-Інфо» потерпілими є студенти Івано-Франківського медичного коледжу. Внаслідок надзвичайної ситуації було госпіталізовано дев’ятьох чоловік.

"Госпіталізовано було 9 чоловік. Двох із них відпустили після медогляду. Ще двоє перебувають у неврологічному відділенні ОДКЛ - інші п'ятеро в реанімаційному відділені. Попередньо, причиною госпіталізації є отруєння невідомим газом." - повідомили кореспондентові "Бліц-Інфо" в обласній дитячій клінічній лікарні.

Про деталі надзвичайної ситуації повідомимо згодом.