В Івано-Франківську хотіли захопити приміщення УДКТІагротранс


Близько п’яти днів тому були спроби рейдерського захоплення групою посадових осіб приміщення УДКТІагротранс (Українського державного конструкторсько-технологічного інституту), що на вулиці Незалежності, 46.

Про це у четвер, 27 лютого, на прес-конференції заявив голова ВО «Голос» Ростислав Гудзінський та заступник директора УДКТІагротрансБогдан Шендерський.

«В час коли йшли революційні події, один із наших судів, а саме голова адміністративного судуПетро Черепій в зговорі з неодноразово судимим директором Ігорем Прокопчуком, намагалися рейдерським шляхом захопити приміщення інституту», - стверджує Гудзінський.

За словами Богдана Шендерського, 16 листопада Ігоря Прокопчука з  невідомих причин призначили директором. Його особисто представив Петро Черепій.

«Прокопчук в перший робочий день  ходив по інституту і казав всім написати заяви на звільнення, мовляв, йому так сказали у міністерстві, - говорить Шендерський. - На профспілкових зборах він сказав, що його основною метою є закрити і знищити інститут».

«Петро Черепій намагався і звертався з листами за підписом Ігоря Прокопчука, аби передати все приміщення на баланс адміністративного суду з подальшим приватним використанням, - каже Ростислав Гудзінський. - Там є великі території, які планувалося віддати забудовникам».

Репортер