В Івано-Франківську міняють керівника управління освіти і науки


За інформацією «Галицького кореспондента» начальник управління освіти і науки виконкому Івано-Франківської міської ради Наталія Микула написала заяву на відпустку з подальшим звільненням. У прес-службі міськвиконкому підтвердили, що така заява є. Втім міський голова Віктор Анушкевичус ще її не підписав.

Як повідомило джерело у міськвиконкомі наразі обговорюються кілька кандидатур на заміщення майже вакантної посади начальника міського управління освіти і науки, повідомляє "Галицький кореспондент".

Подейкують, що на цю посаду може повернутися заступник міського голови Михайло Верес. Не виключено, що міське управління освіти і науки очолить заступник Наталії Микули Світлана Уварова. Розглядаються кандидатури двох директор шкіл – директора ЗОШ №18 Дмитра Чміля та директора ЗОШ №22 Михайла Калинюка. Кажуть, що посаду очільника управління освіти і науки міста можуть запропонувати екс-заступнику міського голови Віктору Кімаковичу або голові Івано-Франківської міської ради батьківського самоврядування Петру Хмельовському. Також в Івано-Франківську вже давно пліткують, нібито на місце Микули мітить голова депутатської комісії з питань духовного відродження, культури, освіти, науки, молодіжної політики та спорту, «свободівка» Оксана Савчук. Втім, наразі кандидатуру Савчук можна відкинути, оскільки вона перебуває в декретній відпустці та не має відповідного досвіду роботи.