В Івано-Франківську митці приєдналися до акції «Вільне небо/Free Sky»


Сьогодні, 25 березня, в Івано-Франківську розпочалась мистецька акція «Вільне небо/Free Sky» на підтримку заклику українського народу та Президента України Володимира Зеленського до країн Заходу та інших держав світу закрити небо над нашою країною та зупинити війну.

Музиканти академічного камерного оркестру «Harmonia Nobile» під керівництвом народної артистки України Наталії Мандрики та струнного ансамблю «Quatro Corde» під керівництвом Анжели Приходько, солісти - вокалісти Івано-Франківської обласної філармонії імені Іри Маланюк виконають Державний гімн України, а також низку відомих музичних творів.

Зокрема, у виконанні музикантів звучатимуть: В.Барвінський «Молитва», Д.Бортнянський Духовний концерт, В.Верменич «Чорнобривці», П.Терпелюк «Гуцульщина», М.Лисенко «Боже великий, єдиний» та інші.

Захід організовано за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики, Державного агентства України з питань мистецтв та мистецької освіти, Івано-Франківської ОДА та управління культури міста Івано-Франківськ. 

Пряма трансляція акції на телеканалі "Галичина":

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!