В Івано-Франківську на крадіжці коньяку "попалась" молода жінка


В місті Івано-Франківську в одному з супермаркетів, працівники Державної служби охорони затримали молоду дівчину, яка викрала з магазину дві пляшки коньяку.

Близько 21 години на пульт охорони Управління ДСО надійшов сигнал тривоги з одного із івано-франківських супермаркетів. Наряд групи затримання прибув за лічені хвилини.

До міліціонерів звернувся старший охорони і розповів про подію, яка відбулися в даному закладі. Зі слів працівника, правоохоронці дізналися, що невідома особа намагалася викрасти та винести з магазину дві пляшки коньяку. Не гаючи ні хвилини працівники охорони біля виходу з магазину уже чекали молоду дівчину, яка по зовнішньому вигляду не була схожою на любительку алкоголю.

В ході розслідування працівники міліції дізналися, що 27-річна особа, прихопила з прилавку дві пляшки коньяку, попередньо зірвала штрих коди з пляшок і приховала до жіночої сумочки.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу для остаточного з’ясування обставин по даному випадку та винесення процесуального рішення.