В Івано-Франківську невідомі у камуфляжній формі побили юнака. Потерпілий – вже три тижні в реанімації


Ввечері 2 серпня невідомі у камуфляжній уніформі побили 16-ти річного Андрія у його ж дворі – на Чорновола 132. Матір потерпілого заявляє, що винних - ніхто не шукає.

Щойно з криком відчаю в редакцію «Версії» звернулася матір побитого Андрія – пані Вероніка.

Жінка розповіла - ввечері 2 серпня її син вийшов на вулицю, аби поговорити по мобільному телефону.  Його відсутність затягнулася, і до того ж Андрій не відповідав на дзвінки – тож матір вийшла на пошуки свого сина. Виявила його непритомним і жорстоко побитим поблизу власного будинку. Як розповів юнак по дорозі до лікарні – поки він сидів на колоді дерева, його ззаду вдарили – а далі, нічого не пам’ятає. Ще в кареті «швидкої » Андрій втратив свідомість…

Далі почалася довга боротьба за життя хлопця – адже в черепі юнака виявили… дірку від колючого предмету! В обласній клінічній лікарні підліток переніс дві тяжкі операції, адже невідомим предметом йому пошкодили судину, лікарі вели боротьбу з крововиливом у мозок.

Як розповідає матір Андрія, міліціонери нібито вилучили на місці побоїща викрутку. За її словами, цей факт бачили і поняті.

Натомість сусіди бачили, що юнака жорстоко били троє чоловік у військовій уніформі. Четвертий чоловік стояв осторонь. Ці факти очевидці розповіли правоохоронцям. Однак від того часу пройшло вже три тижні, а матір Андрія про хід розслідування цієї справи нічого не знає. У черговій частині  міського відділу УМВС їй дали контакти слідчого, однак він на дзвінки не відповідає. Також жінка не може добитися з ним зустрічі. Пані Вероніка підозрює, що розслідування справи умисно затягують, аби винні оминули покарання.

Лише тепер хлопець поволі приходить до тями. Однак його стан й далі тяжкий, юнака очікує третя операція.