В Івано-Франківську п’яний відвідувач зробив розгром в ресторані


В місті Івано-Франківську в одному з ресторанів в центрі Івано-Франківська, працівники Державної служби охорони затримали молодика, який влаштував погром.

Близько 21 години на пульт охорони Управління ДСО надійшов сигнал тривоги з одного з івано-франківських ресторанів. Наряд групи затримання прибув за лічені хвилини.

До міліціонерів звернувся адміністратор ресторану і розповів про події, які відбулися в даному закладі. Зі слів працівника, правоохоронці дізналися, що один з відвідувачів порушував громадський порядок – заважав персоналу працювати, а відвідувачам відпочивати. На спроби втихомирити чоловіка, почав погрожувати фізичною розправою, згодом побив посуд порізавши собі руки та обличчя.

Даного чоловіка було затримано. При затриманні невідомий чинив опір, погрожував працівникам міліції, а згодом пустив в хід кулаки. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу та карету швидкої допомоги для надання медичної допомоги. Зі слів лікаря - нанесенні ушкодження не загрожують життю затриманому і госпіталізації не потребують. 45-річного затриманого працівники охорони передали старшому слідчо-оперативної групи. На разі по даному факту ведеться слідство, а суму пошкодженого майна чоловікові прийдеться сплатити.