В Івано-Франківську працівники ДСО затримали кількох любителів дармових товарів


Днями в м. Івано-Франківську працівники груп затримання Державної служби охорони затримали кількох зловмисників, які намагалися пройти повз каси супермаркетів з неоплаченими товарами.

Перший сигнал про спрацювання тривожної сигналізації надійшов з гіпермаркету по вулиці Мазепи близько 10 години ранку. На місце події терміново виїхав наряд групи затримання ДСО. За вказаною адресою правоохоронці затримали невідомого чоловіка, який намагався викрасти та винести з магазину неоплачений товар - ковбасу та три шоколадних яйця «Кіндер». Даного громадянина, 22-річного жителя Івано-Франківщини, було затримано та доставлено до міського відділу міліції для подальшого з’ясування обставин злочину.

А близько 18 години на пульт централізованого спостереження надійшов черговий сигнал «Тривога». Цього разу з супермакету по вулиці Коновальця. Прибувши за даною адресою, працівники ДСО зі слів начальника охорони дізналися, що невідомий молодик намагався поцупити набір картриджів вартістю 242 гривні.

Зловмисника було затримано. Ним виявився 24-річний житель Рахівського району Закарпатської області. Для винесення відповідного процесуального рішення любителя дармових товарів було доставлено до міського відділу міліції.