В Івано-Франківську пропонують звести спорткомплекс для стронгменів


В Івано-Франківську розпочалась чергова 34 сесія міськради. На порядку денному понад 80 питань. У залі присутні 34 депутати.

Перед формуванням порядку денного керівники Федерації стронгмену України Василь Вірастюк та Сергій Конюшок розповіли депутатам про будівництво в місті бази для заняття силовими видами спорту.

Василь Вірастюк зауважив, що за 10 років стало зрозуміло, що є нагальна проблема у спортивних майданчиках. Тож було прийняте рішення про розроблення проєкту комплексу для силових видів спорту.

"Ця конструкція зроблена з залізного, легкомонтованого каркасу. Для початку ми хочемо підтримки і розуміння, а не грошей. Ну і звичайно потрібна земельна ділянка для будівництва", - каже Конюшок.

Він додає, що у соціальний час, з 12 до 17 години на базі комплексу проводитимуть соціальні гуртки. Також у цей час тренуватимуться і ветерани.

Водночас міський голова Руслан Марцінків зазначає, що місто може запропонувати для будівництва дві ділянки – територію спорткомплексу «Електрон» та ділянку біля міського стадіону Рух.

За словами Конюшка, потрібна ділянка площею 60 на 60 метрів, адже площа спорткомплексу за планом складає 50 на 50 метрів.

Вартість проєкту в межах 20 мільйонів гривень.

Читайте нас у FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!