В Івано-Франківську роздають глюкометри


Сьогодні на вулиці Незалежності в Івано-Франківську люди, хворі на цукровий діабет, отримували глюкометри для визначення рівня цукру в крові.

300 глюкометрів від благодійної організації «Шлях до майбутнього» нині отримали малозабезпечені іванофранківці, хворі на цукровий діабет. Відтак люди, які через хворобу щодня змушені слідкувати за харчуванням та рівнем цукру в крові зможуть в домашніх умовах дізнатися необхідні показники.

«Наше завдання – надати адресну, конкретну допомогу тим, кому вона найбільш необхідна, - зауважує у розмові із кореспондентом «Бліц-Інфо» заступник Голови Правління БО «Шлях до майбутнього» Богдан Біленький. – Ми забезпечуємо матеріальну допомогу, працюємо прозоро і все публікуємо на сайті».

Івано-Франківськ, зазначає Богдан Біленький, не перше місто, куди привезли глюкометри. Перед тим такі медичні прилади завезли до 17 міст України, зокрема до Ужгорода завезли 200 одиниць. Зазначає, що допомога залежить від величини міста. І в першу чергу глюкометри видають тим, хто не має змоги їх придбати самотужки.