В Івано-Франківську розпочали підготовку до проведення щорічної акції «Тріумф-2013»


Управлінням економічного та інтеграційного розвитку розпочато підготовку до проведення щорічної акції вшанування лідерів економічного прогресу «Тріумф - 2013».

Проведення церемонії «Тріумф» сприяє створенню позитивного іміджу міста, пропагує кращі практики ведення господарської діяльності, стимулює поширення передового досвіду розвитку бізнесу в різних галузях.     Громада міста має можливість дізнатися про кращі компанії міста, про продукцію місцевих товаровиробників, торгові марки тощо.

Суб’єкти господарювання в свою чергу мають змогу заявити про здобутки в своїй сфері діяльності, розрекламувати свою продукцію і послуги, а також розширити сферу впливу, зокрема: ринок збуту, клієнтську базу, кількість замовників тощо.

Також слід відмітити, що покращується інвестиційний та бізнесовий клімат в місті, що дає можливість залучити у розвиток бізнесу потенційних інвесторів та донести інформацію про кращі підприємства і їх продукцію до широкого кола споживачів як в Україні, так і за її межами. Однозначно, що покращується  економічний і соціальний розвиток міста за рахунок збільшення надходжень в міський бюджет, збільшуються щорічно обсяги залучених інвестицій.