В Івано-Франківську стажер металобази викрав з підприємства метал, щоб продати його конкурентам


Раніше судимий стажер франківської металобази викрав з підприємства метал, щоб продати його конкурентам.

Днями в Івано-Франківський міський відділ міліції надійшло відношення директора однієї з міських металобаз, який повідомив про крадіжку з території підприємства трьохсот кілограмів брухту чорних металів вартістю 1200 гривень. Працівники міліції затримали за підозрою у вчиненні цього злочину тридцятирічного жителя Надвірнянського району. Він працював на базі стажером і, як виявилося, близько п’ятої години під’їхав на вантажному таксі. Завантажив у машину три центнери брухту й відвіз здавати на іншу металобазу, повідомляє АП

Того ж дня, як встановили правоохоронці, зловмисник обікрав в Івано-Франківську молоду жінку. Познайомився з нею в маршрутці, відтак напросився в гості. Після застілля господиня заснула, а коли прокинулася, то виявила відсутність у квартирі ноутбука, наручного годинника та срібного персня. Не було й нового знайомого. Спритний молодик продав ноутбук за п’ятсот гривень, а годинник і перстень залишив собі на пам'ять. Проти чоловіка відкрито кримінальне провадження. Він уже має судимості за грабежі та крадіжки чужого майна. 

Як повідомив начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Івано-Франківського МВ УМВС майор міліції Андрій Риснюк, незважаючи на свій непоказний вигляд, зловмисник легко знайомиться з людьми, входить у довір’я. Тому міліціонери перевіряють його можливу причетність до вчинення аналогічних злочинів.