В Івано-Франківську таки «вибухнуло»: УМВС порушило кримінальну справу проти учасника акції протесту


Сьогодні, 4 липня о 11.00 в Івано-Франківську на вулиці Сахарова перед будівлею УМВС в Івано-Франківській області відбулася акція «Ще трохи і вибухне!».

Близько 50 молодих людей вийшли під стіни будівлі обласної міліції з гаслом «Міліція - з народом, «менти» - з уродом». Деякі з протестуючих були у масках Гая Фокса.

Іванофранківці вимагають відставки міністра внутрішніх справ та чесного розслідування конфлікту в Врадіївці.

Як стало відомо пізніше, молоді іванофранківці завдали шкоди працівнику державтоінспекції. В УМВС в Івано-Франківській області заявили, що один із пікетувальників внаслідок вибуху піротехніки травмував працівника ДАІ. Той отримав термічний опік гомілки 2-го ступеню. Працівника міліції проводиться перевірка, порушена кримінальна справа.

«На акцію прибули правоохоронці аби забезпечити порядок та безпеку громадян під час даного заходу. Пікетувальники, завершивши захід, від адмінбудівлі УМВС рухалися по вул. Сахарова. В цей час, один із учасників акції кинув піротехнічний засіб в сторону працівника ДАІ, який саме забезпечував безпеку руху. Внаслідок вибуху піротехніки, інспектор дорожньо-патрульної служби отримав термічний опік гомілки 2-го ступеню. Даний факт занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. З цього приводу проводиться перевірка», - повідомили кореспонденту «Бліц-Інфо» в секторі зв’язків з громадськістю УМВС в Івано-Франківській області.

До теми: В Івано-Франківську під будівлю МВС заклали динаміт – відбувся мітинг проти свавілля міліції