В Івано-Франківську відбудеться 10-ий ювілейний Галицький бал


10-ий ювілейний. В Івано-Франківську відбудеться Галицький бал. Після двохрічної перерви танцювальне свято повертається до Івано-Франківська. Дрес-код звичний – дами в довгих вечірніх платтях, а кавалери – в костюмах з краватками чи метеликами. Ведучі балу – заслужені артисти України Галина Баранкевич та Олексій Гнатковський.

10-ий Галицький бал буде благодійним, кажуть організатори. Всі виручені кошти спрямують на розвиток обдарованих дітей із сімей бійців АТО. Три десятки талановитих малюків відкриють Галицький бал. А пізніше в рамках проекту “Діти просять миру” відправляться в подорож 10-ма різними країнами. Хто талановитіший, визначатиме Об”єднання воїнів АТО, інформує Вежа

Вхід для однієї людини на Галицький бал коштуватиме дві сотні гривень. Парі можна зекономити – триста за двох. Для VIP-персон ціна квитка стартуватиме з тисячі гривень. Окремі умови – для дівчат, котрі прийдуть на Бал вперше.

Традиційно на Балу обиратимуть найкращих. Титули роздаватимуть у 5-ти номінаціях – “Княжна балу”, “Краща танцювальна пара”, “Краща зачіска”, “Краща сукня” та … “Кращий пляцок”.