У Франківську відбудеться майстер-клас з зі сторітелінгу


Письменник Володимир Аренєв, автор трьох десятків книжок, серед яких «Скарбничка історій», де поряд із захопливою історією міститься унікальний посібник зі сторітелінгу, проведе для усіх охочих майстер-клас із писання історій.

Разом з ним учасники майстер-класу дізнаються як працює сюжет, як вигадати персонажа, як щодня знаходити час на творчість, а ще закулісся письменництва та цікавинки зі світу створення книг.

Охочих чекають у суботу, 29 липня, о 16.30 у Книгарні «Є» (вул. Незалежності, 31). Вхід вільний.

Скарбничка історій» — це захоплива повість, у якій пригоди чекають на тебе на кожній сторінці, а ще — чудовий посібник з написання не менш захопливих історій з практичними порадами і завданнями. Як це поєдналося в одній книжці? Магія! А також — майстерність відомого українського письменника Володимира Аренєва, який і розкриває власні творчі секрети початківцям",- йдеться у повідомленні.

Володимир Арєнєв – український письменник-фантаст, літературний критик, перекладач, редактор-укладач та дописувач до кількох друкованих та онлайн-видань. Сценарист документальних фільмів та автор чималої кількості аналітичних статей з літератури сьогодення. Номінант та переможець багатьох українських та міжнародних літературних конкурсів. Автор книг «Відчайдушний боягуз», «Заклятий меч, або Голос крові», «Сапієнси», «Бісова душа, або заклятий скарб» та ін.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!