В Івано-Франківську відбувся святковий концерт, присвячений Дню матері


Щороку в другу неділю травня в Україні відзначається День матері. З нагоди свята в Івано-Франківській обласній філармонії відбувся урочистий концерт «Музичні барви для мами».

Святкову атмосферу присутнім на концерті жінкам подарували місцеві музичні колективи, серед яких академічний камерний оркестр «Harmonia Nobile»,  лауреат міжнародних конкурсів  струнний ансамбль «Quattro Corde», джаз-квартет «Art Prestige» та  сольні виконавці філармонії.

Привітав жінок з Днем матері начальник управління культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації  Володимир Федорак. За його словами, це свято присвячується найдорожчим та найсвятішим, що є у житті кожної людини – матерям, які завжди залишалися  символами віри та життя.

«Сьогодні,  вітаючи всіх матерів  із цим чудовим святом, від імені голови обласної державної адміністрації Олега Гончарука, громади міста та області дозвольте  подякувати за ту любов та турботу, яку щоденно даруєте.  Жінка споконвіку була  берегинею сім’ї  та народних скарбів. Ви  є символом життя для кожної людини, - сказав Володимир Федорак. – У цей величний день від усіх працівників культури області хочу побажати вам Божого благословення,  любові, добра, благополуччя та щоденної радості».