В Івано-Франківську визначили вулиці з найгіршим дорожнім покриттям


Часто чарівне місто Івано-Франківськ називають «містом-героєм». Та це не через якісь заслуги під час військових дій, як це було в інших містах, на кшталт Одеси чи Києва. А через героїзм водіїв, які мужньо втримують руль у руках, коли їдуть занедбаними дорогами міста.

Останнім часом стан доріг на багатьох вулицях суттєво покращився. Мова йде, наприклад, про вулицю Набережну ім. В.Стефаника, Сухомлинського, Залізнична. Та все ж, залишилися вулиці, стан яких нагадує бездоріжжя десь у високогірному селі області.

За даними сайту navizor.com було складено рейтинг найгірших вулиць нашого міста, щоб ви спробували їх об`їхати, а влада звернула увагу та доклала зусиль до здійснення ремонту.  

Отож, представляємо вам ТОП-10 найгірших вулиць у Івано-Франківську:

  1. вул. Тичини
  2. вул. Гетьмана Петра Дорошенка
  3. вул. Марійки Підгірянки
  4. вул. Крайківського
  5. вул. Б.Хмельницького  
  6. вул. Ленкавського    
  7. вул. І. Макуха
  8. вул. Слави Стецько
  9. вул. Княгинин
  10. вул. Кармелюка

Так,  найгіршою вулицею в Івано-Франківську за оцінками користувачів сайту визначено оспівану всіма журналістами та рибалками вул. Тичини. Практично у самому центрі міста, де зажди жвавий рух громадського транспорту, маємо суцільне бездоріжжя, яким важко пересуватися навіть на велосипеді чи пішки.

Тішить, що центральні вулиці, все-таки, у хорошому стані. Найгірші ж дороги у місті, більшою мірою, знаходяться десь на периферії і рідше потрібні водіям. Однак, європейське місто потребує європейських доріг.