В Івано-Франківську запрацює Молодіжний центр


Сьогодні, 15 червня, на сесії Івано-Франківської міської ради депутати підтримали рішення про створення Молодіжного центру.

Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків.

"Нещодавно молодь звернулась до нас із проханням про створення такого молодіжного осередку, адже студентам та ініціативній молоді не було де збиратися для обміну інформації та організації різноманітних заходів. Ця платформа об’єднає студентських лідерів. Франківській молоді буде де цікаво й з користю для власного розвитку проводити своє дозвілля. А також це дозволить долучити додаткові інвестиції в громаду. Маємо створювати можливість для молоді, щоб вона залишалась і громаді і активно розвивати її. Активно працюємо , щоб стати Молодіжною столицею України. Молодь безпосередньо братиме участь у прийнятті рішень. Першим з них уже стало вибір назви центру "РУХ". А другим стане обрання керівника для нього. І це добре. Адже молодь - рушій прогресу",- йдеться у дописі.

За словами очільника, зараз готується приміщення на стадіоні «Рух», міжнародні партнери відгукнулися та допомагають фінансово в його облаштуванні. Воно стане місцем для організації змістовного дозвілля молоді, здобуття першого професійного досвіду, проведення національно-патріотичних заходів.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!