В Івано-Франківську зареєстрували перших кандидатів у мери: їм вручили посвідчення


24 вересня Івано-Франківська міська територіальна виборча комісія розглянула перші заяви про реєстрацію на посаду Івано-Франківського міського голови.

Як розповів на засіданні голова ТВК Андрій Петрик, до комісії наразі надійшло п’ять повідомлень про висунення кандидатів на посаду міського голови – це відповідно висуванці від партій “Слуга народу”, “Свобода”, “Українська галицька партія”, “Європейська Солідарність” і “Платформа громад”,пише “Галка”.

Присутні 12 членів ТВК своїм голосуванням почергово зареєстрували таких кандидатів: Олександра Богачова від “Слуги народу”, Руслана Марцінківа від “Свободи”, Наталю Сербин від “Української галицької партії”, Петра Шкутяка від партії “Європейська Солідарність” і Василя Стефанишина від “Платформи громад”. Присутнім новоспеченим кандидатам в мери Олександру Богачову та Петру Шкутяку під оплески членів комісії вручили посвідчення кандидата на посаду.

Андрій Петрик висловив думку, що інших кандидатів в мери Івано-Франківська вже не буде, хоча ще є час для прийому документів. Зареєстровані кандидати можуть починати свою передвиборчу агітацію з наступного дня від часу реєстрації. Також сьогодні затвердили уповноважених представників партій, офіційних спостерігачів тощо.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!