В Івано-Франківську затримали крадія дорогого віскі


Близько 20-ї години міліціонери охорони отримали повідомлення, що в одному з супермаркетів Івано-Франківська невідомий чоловік поцупив пляшку віскі. Прибувши на місце події, вони затримали зловмисника.

Охоронники магазину розповіли міліціонерам, що затриманий чоловік поводився знервовано, чим і привернув до себе їхню увагу. Подальше спостереження підтвердило підозру, адже відвідувач супермаркету, який спочатку просто розглядав елітний алкоголь, врешті обрав з-поміж великого асортименту алкоголю пляшку віскі, витягнув її з коробки, миттю зірвав штрих-коди з пляшки та заховав її під куртку. Після такого "привласнення" товару зловмисник попрямував до виходу, звісно, не оплативши алкогольний напій на касі. Щоправда, працівники супермаркету не лише спостерігали за зловмисником через камеру відеоспостереження, а й викликали працівників ДСО, які й завадили злодію покинути місце злочину, передає прес-службу ДСО.

Наразі затриманий чоловік дає свідчення за цим фактом. Проти нього порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Сума викраденого товару, до слова, становить 735 гривень.