В Івано-Франківську затримано кількох «магазинних» злодіїв


Нещодавно в Івано-Франківську на пульт Державної служби охорони надійшло кілька сигналів про спрацювання тривожної сигналізації з супермаркетів. На місце події терміново виїжджали наряди груп затримання ДСО.

Близько 11 години працівники ДСО прибули до магазину, де до них звернувся начальник охорони та вказав на неповнолітню дівчину, яка намагалася викрасти і винести з магазину неоплачений товар: жіночі колготи, білизну, шкарпетки, гігієнічні прокладки та продукти харчування - помідори та огірки. Загальна сума викраденого товару склала 221 гривню.

Крадійку негайно було затримано. Нею виявилася 15-річна жителька села Березівка Тисменицького району. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу та працівника по роботі з неповнолітніми.

А близько 16 години сигнал про спрацювання тривожної сигналізації надійшов з супермаркету по вулиці Мазепи. Прибувши на місце події, працівники ДСО з’ясували, що невідомий чоловік намагався викрасти і винести з магазину гречану крупу та цитрусові - лимони, мандарини та грейпфрути.

67-річного жителя Івано-Франківська було затримано та передано слідчо-оперативній групі міліції, яка також прибула на місце події. Триває слідство.