В Микуличині триває будівництво Міжнародного центру зустрічей студентської молоді


За ідеєю Прикарпатського та Варшавського університетів, діяльність центру зустрічей буде спрямовано на розвиток партнерських відносин і співпраці студентів, представників позашкільної освіти та волонтерського руху української, польської, а також молоді інших країн Європейського Союзу.

У концепції збережено традицію дискусійного клубу, який дозволить створити майданчик для спілкування молоді різних країн з метою роздумів про минуле з метою формування спільного бачення майбутнього. Про це повідомила голова ОДА Світлана Онищук.

Перший елемент, який до цього часу не був реалізований в інших центрах, – це створення сучасного ІТ-Hub, мета якого полягає у формуванні платформи комп’ютерних симуляцій при прийнятті управлінських рішень для молодих лідерів. Подібні програми вже віддавна розроблені в США та країнах ЄС й успішно функціонують для формування мислення керівників різних ланок при підготовці їх до управління. Другий елемент – це унікальна платформа розвитку наукової та інноваційної практичної (stаrt-ups) співпраці, для дискусій, проведення семінарів, конференцій. Третій елемент – це спільні гірські мандрівки в Карпатах, які мають інтегрувати і зближувати молодь різних країн в екстремальних умовах. Саме цьому елементу сприятиме діяльність Міжнародного наукового центру «Обсерваторія».

Ці напрямки діяльності Центру дозволять формувати потужне проукраїнське лобі у світовому середовищі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!