В обленерго розповіли, як ввечері на Прикарпатті вмикатимуть світло


До кінця доби 5 грудня, за вказівкою НЕК «Укренерго», ліміт навантаження в області не повинен певищувати 255 МВт. Попередньо опублікований Графік не діє.

Через пошкодження енергосистеми з 17:00 застосовують аварійні вимкнення. Аварійно були вимкнені або залишені вимкненими 2, 3, 4 та частково 1 черга.

Прогнозовано, що з 20:00 до 22:00 буде увімкненою 3 черга, з 22:00 до 24:00 увімкненою буде 2 черга. 4 черга за умови не перевищення ліміту буде увімкненою з 21:00.

​​Нагадаємо: за даними «Укренерго»: сьогодні відбулась восьма масована ракетна атака країни-терориста на наші енергетичні об’єкти.
Наразі ситуація складна, але контрольована. Енергосистема України зберегла свою цілісність, і продовжує працювати синхронно з мережею континентальної Європи. Ремонтні бригади НЕК «Укренерго» разом з колегами з обленерго та компаніями-виробниками електроенергії розпочали аварійно-відновлювальні роботи на енергооб’єктах.

Через наслідки обстрілів частина електростанцій не зможе певний час працювати на повну потужність. У поєднанні з посиленням морозів в найближчу добу це зумовить збільшення дефіциту електроенергії в системі. Для збереження балансу між виробництвом та споживанням електроенергії в усіх областях України запроваджено режим аварійних відключень.

У період відсутності електроенергії, просимо подбати про себе та рідних, а також допомогти тим, хто потребує цього поряд.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!