В ОДА назвали райони, де діти найбільше хворіють на Covid-19


Сьогодні, 29 листопада, під час наради в ОДА обговорили ситуацію з захворюваністю на коронавірус у найменишх жителів Прикарпаття.

За словами заступниці головного державного санітарного лікаря в області Тетяни Джус, за останній тиждень в області фіксується зниження захворюваності на коронавірус серед дітей. Втім, є два райони, де діти хворіють частіше, - Коломийський та Івано-Франківський, пише Бліц-Інфо.

"В області 1 547 дітей провакциновано, з них двома дозами 418 дітей. Найбільше діти хворіють в Івано-франківському - 2 761, Коломийському - 1305 районах. Захворюваність реєструється, щоденно. За останню добу захворіло 7, але минулого тижня було й 50. Але це нічого не говорить, тому треба спостерігати й по можливості, за бажанням батьків таки вакцинувати дітей",- ділиться Джус.

Голова Коломийської РДА Любомир Глушков додав, що ситуація з захворюваністю дітей на коронавірус в районі контрольована. Всіх дітей лікують у ковідному відділенні дитячої лікарні. Зараз в стаціонарі перебуває 8 дітей. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!