В останній день ексголова ОДА передав Нацполіції ділянку під будівництво в центрі Франківська


8 липня президент України звільнив з посади голову Івано-Франківської ОДА Андрія Бойчука.

Втім, в останні години на посаді, ексголова ОДА встиг підписати розпорядження "Про затвердження Головному управлінню Національної поліції в Івано-Франківській області проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки державної власності в постійне користування", - інформує Бліц-Інфо. Земля знаходиться у центральній частині Івано-Франківська, неподалік парку воїнів та духовної семінарії. 

"Затвердити Головному управлінню Національної поліції в Івано-Франківській області проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки державної власності площею 0,0807 га (кадастровий номер 2610100000:03:002:0157), яка розташована за адресою: вул. Гарбарська, 27, м. Івано-Франківськ, зі зміною її цільового призначення із земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони га іншого призначення (цільове призначення: 15.10 «Для розміщення та постійної діяльності Національної поліції, її територіальних органів, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Національної поліції») на землі житлової та громадської забудови (цільове призначення: 02.10 «/(для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури») та надати зазначену земельну ділянку Головному управлінню в постійне користування для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури",- йдеться в розпорядженні.

За адресою Гарбарська, 27 зараз знаходиться одноповерхова нежитлова будівля. 

 

Як відомо, Андрій Бойчук не пробув на посаді й року. Його було призначено у грудні 2020.  Перед ним кілька місяців був на посаді Віталій Федорів. А його попередником та першим ставлеником президента Зеленського в області був Денис Шмигаль, який зараз очолює Уряд.

До теми: Бойчук йде з посади голови Івано-Франківської ОДА. Стало відомо, хто його замінить

Зеленський змінив голову Івано-Франківської ОДА

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!