В рамках проекту «Житло – воїнам АТО» місцевим військовослужбовцям вручать 30 ключів


Випробуваний війною, він ледь стримує сльози. Адже стоїть на порозі свого нового помешкання. Учасник АТО Ігор Склеповий із хвилюванням оглядає поки ще порожні стіни квартири. І не стримує радості.

Військовий подумки обставляє свою оселю. Найбільше радіє майбутній ванній кімнаті. Адже український захисник, який пройшов пекельний Донецький аеропорт, понад десяток років жив у гаражі. Без побутових зручностей, інформує Вежа

Ігор Склеповий отримав ключі від однокімнатної квартири. Завдяки проекту «Житло – воїнам АТО.». Його започаткували самі військові, об’єднавшись в «Міську Асоціацію учасників АТО». Аби вирішувати житлові питання самотужки.

Поки новий будинок будується, забудівник вже дає квартири у багатоповерхівках, споруджених раніше. Наразі ключі від квартир отримали лише четверо атовців. Усі вони – інваліди третьої групи. Черга на отримання помешкань формувалася відповідно до потреб та соціального становища учасників АТО.

Загалом в рамках проекту «Житло – воїнам АТО» місцевим військовослужбовцям вручать 30 ключів. 16 – від однокімнатних квартир і 14 – від двохкімнатних. Інших бійців теж не залишать без даху над головою, обіцяють в Асоціації учасників АТО. Адже, будуть інші проекти, що вирішуватимуть квартирне питання. Сьогодні у черзі на житло стоять понад 370 атовців. Втім, є й такі, що не перебувають на обліку, але не мають, де жити. Їхні потреби теж враховуватимуть. Адже кінцева мета Асоціації – забезпечити усіх місцевих атовців житлом.