В середмісті Франківська всіх охочих перевірятимуть на СНІД та гепатит С


1 грудня в Івано-Франківську проведуть акцію з тестування на визначення ВІЛ-інфекції та гепатиту С.

25 листопада відбулася робоча зустріч представників комунального некомерційного підприємства «Івано-Франківський обласний центр громадського здоров’я» та благодійної організації «Благодійний фонд «Реабілітаційний центр наркозалежних «Захід Шанс», під час якої мовилося про можливе партнерство та підписання меморандуму про співпрацю.

Окрім цього, під час зустрічі начальник відділу МіО ВІЛ/СНІДу та ТБ Марта Локатир і начальник відділу інформаційно-комунікаційної роботи ОЦГЗ Тамара Мислицька обговорили з керівником благодійної організації Олександром Гринем умови проведення 1 грудня спільної акції, приуроченої до Всесвітнього дня боротьби з ВІЛ/СНІДом. Як повідомляють організатори, наступного тижня в центральній частині міста відбудеться захід під назвою «Міжнародні солідарність – спільна відповідальність».

Під час акції спеціалісти в мобільній амбулаторії тестуватимуть швидкими тестами бажаючих на визначення ВІЛ-інфекції та гепатиту С, проводитимуть консультування та поширюватимуть інформаційні буклети Цьогоріч акція до Всесвітнього дня боротьби з ВІЛ/СНІДом проходитиме під гаслом «Безпека всіх залежить від безпеки кожного». Запрошуємо всіх зацікавлених осіб до участі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!