В студентів Прикарпатського університету не буде проблем з сесією через Майдан


Івано-франківські студенти вже понад тиждень страйкують і майже не відвідують пари. Замість навчання молоді люди відстоюють право рідної країни на достойну владу та підтримку євроінтеграції.

Незважаючи на стійку громадянську позицію, багато молодих хлопців та дівчат бояться, що їх можуть виключити з університетів через велику кількість «енок», - повідомляє кореспондент "Бліц-Інфо".

«Пропуск пар навіть через поважні причини потрібно «відпрацювати» до сесії, яка вже не за горами. А ректор досі не визначився, чи страйкує ВУЗ, чи ні. Така позиція наштовхує на думку, що ті, хто не встигне відпрацювати «енки» до сесії можуть виключити» - вважають студенти Прикарпатського університету.

Як зауважують у прес-служба Прикарпатського університету до сесії ще залишається багато часу.

«Вона розпочнеться тільки у 20-х числа грудня, тобто студенти мають ще достатньо часу. На сьогодні керівництво ВУЗу відноситься лояльно до студентського протесту. Поки що ніяких офіційних дій щодо перенесення сесії не було. А далі все залежатиме від ситуації в країні» - пояснила прес-секретар.

Нагадаємо, на початку тижня під час засідання ректорату Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника, керівництво так і не прийняло рішення чи страйкує заклад.