В Тлумачі вже другу добу гасять пожежу на сміттєзвалищі


Триває ліквідація пожежі твердих побутових відходів на полігоні в місті Тлумач.

15 травня о 00:04 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу побутового сміття на території полігону твердих відходів в місті Тлумач. До місця події одразу ж було направлено рятувальників 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Тлумач. По прибутті до місця пожежі було встановлено, що виникла пожежа побутового сміття на площі 70 м.кв. О 01:04 пожежу було локалізовано.

Всього до ліквідації пожежі залучено 7 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки від ГУ ДСНС в області. Найбільш ймовірною причиною виникнення пожежі є занесення джерела вогню сторонньою особою.

До речі, це вже не перший випадок пожежі на території полігону. Буквально кілька днів тому вогнеборці ліквідували загорання на площі 60 м.кв.

Прикарпатські рятувальники звертаються до жителів області з проханням бути вкрай обережними та не нехтувати правилами пожежної безпеки, щоб не допускати виникнення таких пожеж. Потрібно зважати на ситуацію, яка зараз в країні та не допускати виникнення таких пожеж, адже через людську недбалість на ліквідацію таких пожеж затрачається значний людський та матеріальний ресурс.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!