ВАТ "Івано-Франківський хлібокомбінат" має намір нарощувати потужності аби експортувати продукцію за тереторію міста та області


Як повідомляли кореспонденти Бліц-Інфо, нещодавно заступник міського голови Івано-Франківська Руслан Панасюк провів виїзну робочу зустріч на ВАТ «Івано-Франківський хлібокомбінат», де ознайомився із виробничими потужностями підприємства та проблемними питаннями, що потребують негайного вирішення.

На цій зустрічі розглядались питання налагодження тісної співпраці з торговою мережею міста, в тому числі великими супермаркетами, розширення власної фірмової торгівлі та впровадження інноваційних технологій у виробництво.

«Затверджено ряд заходів відвідин усіх підприємств Івано-Франківська спільно з начальником відділу промисловості. Аби наочно побачити роботу на підприємствах  та вивчити пріоритетні та найболючіші питання  з якими стикаються підприємства, щоб допомогти їм втриматись на ринку Івано-Франківська в нелегкі економічні часи.  Адже тепер  кожен воює за ринок збуту своєї продукції.  Зокрема ВАТ «Івано-Франківський хлібокомбінат» хоче нарощувати свої потужності, аби вони твердо стояли на ринку Івано-Франківська та експортувати продукцію за територію міста і області», - зазначив у розмові з кореспондентом Бліц-Інфо Руслан Панасюк, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів.

Крім того, в ході зустрічі було окреслено пріоритетні завдання та основні напрямки подальшої співпраці підприємства з міською владою.  

Наразі такі наради відбулись на підприємствах ВАТ «Івано-Франківський хлібокомбінат» та горілчаному підприємстві «Княгинин». Далі планується відвідини ВАТ «Івано-Франківського м’ясокомбінат».