Ветерани та їхні рідні можуть отримати до мільйона гривень від держави на розвиток бізнесу


Вже 14 прикарпатців отримали в цьому році грант від держави на створення або розвиток власного бізнесу. Мова йде про ветеранів війни, або їхніх дружин.

Як повідомляє "Бліц-Інфо" з посиланням на відділ організаційно-інформаційної роботи Івано-Франківського обласного центру зайнятості, у цьому випадку це 7 ветеранів та 7 дружин ветеранів. Після отримання гранту вони створять 16 нових робочих місць.

Торік позитивні рішення щодо надання грантів отримали 20 осіб, які після отримання коштів зобов’язані створити 41 нове робоче місце. Серед отримувачів гранту були 13 ветеранів та 7 дружин ветеранів.

Найпопулярнішими сферами діяльності серед отримувачів гранту є: виготовлення та продаж дитячих речей, відкриття салону краси, виробництво меблів та виробів для дому, пошиття та продаж етноодягу, відкриття центру розвитку дитини, реалізація будматеріалів.

Нагадуємо, що згідно програми «Грант для ветеранів» https://is.gd/jxqZ7j учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни або їх подружжя можуть отримати грант на створення або розвиток власної справи до 1 млн. грн.

Консультації з питань отримання грантів для ветеранів та членів їх сімей на створення або розвиток власного бізнесу ви також можете отримати, зателефонувавши на номер телефону гарячої лінії обласної служби зайнятості – 066-655-40-33 або звернувшись в будь-яку філію, управління, відділи філій Івано-Франківського обласного центру зайнятості (контактні телефони та адреси за посиланням https://is.gd/u0nOYN).

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!