Відійшла у вічність Франківська журналістка Оксана Кваснишин


Журналістська спільнота Прикарпаття зазнала непоправної втрати – відійшла у вічність відома журналістка Кваснишин Оксана Мирославівна.

Внаслідок важкої хвороби відійшла у вічність журналістка і волонтерка Оксана Кваснишин. Про це повідомили у спілці журналістів Прикарпаття, інформує Бліц-Інфо.

Оксана Кваснишин народилася 4 червня 1980 року. Закінчила факультет журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка, курси «Євроньюз» для керівників новинного підрозділу.

Працювала репортеркою, редакторкою програм та ведучою на обласному телебаченні «Галичина», згодом – упродовж десяти років – власною кореспонденткою телеканалу «ICTV» в Івано-Франківській області.

У творчому доробку журналістки є багато історій про доброту. Вона й сама все своє життя намагалася допомагати іншим, збирала кошти на лікування важкохворих діток.

«Приємно знати, що ти врятував чиєсь життя; ти спиш спокійно, бо знаєш, що комусь допоміг! І хочу сказати, що світ врятує не краса. Світ врятує доброта, якщо світ усвідомить, цю Божу істину. Робіть добро сиротам, удовам, відповідайте на зло добром, моліться за тих, хто кривдить вас. Поширюйте любов і доброту і ми перетворимо цю грішну землю на Рай!», – писала Оксана в своїй замальовці, яка ввійшла в «Книгу Добра».

Наша колега чудово розуміла внутрішній стан людини і її відчуття, вміла викласти це в матеріалі, інтерв’ювати героя.

Вона створила «Школу професійної журналістики» в Івано-Франківську. З червня 2004-го – членкиня Національної спілки журналістів України.

"Оксана Кваснишин була щирою й талановитою людиною, надійною товаришкою, мала непосидючу натуру. Вона назавжди запам’ятається cвоєю невичерпною життєвою енергією, відданістю обраній справі, доброзичливістю й комунікабельністю.
Щиро сумуємо. Висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким. Розділяємо всім серцем ваші біль та горе",- кажуть в Івано-Франківській
обласній спілці журналістів НСЖУ.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!