Відкриття проєкту Становлення ідентичності


6 жовтня 2022 року о 14:00 до 300-річчя з Дня народження Григорія Сковороди в Івано-Франківському краєзнавчому музеї відбудеться відкриття Культурного проєкту «Становлення ідентичності» у партнерстві з Національним літературно-меморіальним музеєм Г. С. Сковороди.

Культурний проєкт «Становлення ідентичності» – це інтерактивна виставка, в експозицію якої входить 26 стендів друкованих на тканині, мультимедійні та культурно-просвітницькі заходи з 6 по 30 жовтня.

В рамках проєкту проводиться збір коштів на відновлення Національного літературно-меморіального музею Г. Сковороди (Харківщина), який був знищений в ніч проти 7 травня прямим влученням російської ракети.

Заходи:

6 жовтня 14:00 Відкриття проєкту та виставки за участю директора Національного літературно-меморіального музею Г. Сковороди

8 жовтня 13:00 Майстер-клас з розпису пряників «Символи» / від 7 років

9 жовтня 13:00 Концерт «Симфонія Г.Сковороди» (гурт "Живиця")

15 жовтня 13:00 Розмова про щастя за участю О.Т.Полівчака (НПТ «Просвіта-Світовид») та перегляд фільму «Мандрівний філософ» (театр «Малафея»)

22 жовтня 13:00 Круглий стіл «Становленння ідентичності – шлях до щастя» за участю М.Дойчика, М.Голянича (ПНУ ім.В.Стефаника), А.Сініцина (І-Ф Національний Медичний університет)

23 жовтня 13:00 Літературно-музична майстерня «Хто я є і куди йду?»

Екскурсії для груп школярів і студентів по виставці за попереднім записом.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!