Відкриття виставки міжнародного мистецького проєкту «Арт Аксіс»


З 23 жовтня по 6 листопада 2021 року у Фортечній галереї Бастіон триватиме виставка, ініційована міжнародним мистецьким проєктом «Арт Аксіс» (з латини – «вісь мистецтва»).

Проєкт стартував у 2018 році у результаті партнерської ініціативи Громадської організації «Центр Культурно-Мистецьких Ініціатив» у місті Львові та Львівського обласного благодійного фонду «ТОРБА».

Мета проєкту – розбудова міжнародного культурно-мистецького співробітництва і партнерства для підтримки творців незалежно від їхнього віку, етнічної, релігійної чи творчої приналежності. Місія проєкту –допомагати розвивати художні здібності людям з особливими потребами та обдарованим дітям, позбавленим батьківської опіки.

Для участі в ART AXIS 2021 оргкомітетом зареєстровано понад півтораста заявок з художніми роботами з Бразилії, Гаїті, Еквадору, Іспанії, Італії, Канади, Коста-Ріки, Мексики, Південної Африки, Португалії, Польщі, Сполучених Штатів Америки, України, Франції та Чехії від авторів вікового діапазону 6 – 60+ років. Рішенням кваліфікаційної колегії до виставки відібрано 27 художніх творів.

Тема ART AXIS 2021 року: Восьмий день тижня.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!