Відкрилась громадська приймальня Івано-Франківської територіальної організації «Солідарності»


Нещодавно в Івано-Франківську розпочала роботу громадська приймальня територіальної організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка».

Робота офісу покликана допомагати усім, хто потребує юридичного супроводу чи консультативної допомоги у вирішенні проблем, пов’язаних із виконанням визначених законом функцій органів державної влади та місцевого самоврядування, пише Фіртка.

«Громадська приймальна доступна для усіх, хто потребує допомоги в оформленні субсидій, статусу учасника бойових дій та пільг, які ним передбачені. Також ми допомагаємо у підготовці необхідних документів вимушеним переселенцям у працевлаштуванні, пошуку житла, оформлення дітей у школи та дитячі садки. Наша приймальня створена для того, щоб полегшити процес реалізації громадянами гарантованих їм законодавством прав», – розповів керівник територіальної організації «Солідарності» Володимир Кушнір.

За словами політика, причиною започаткування такого проекту є забюрократизованість вищевказаних процедур.

«Ми часто чуємо про всілякі складнощі, які виникають у громадян при потребі отримати довідку чи якийсь інший документ в державних інстанціях. Таким чином, метою роботи громадської приймальні є спрощення відповідних процесів для мешканців області», – пояснив Володимир Кушнір.

Громадська приймальня працює з понеділка по п’ятницю з 09 до 18 год за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Шевченка, 47.

Контектні телефони: 066-387-13-26, 74-01-54.