Відомий музикант створив ремікс на «Червону калину», яку заспівав лідер "Бумбоксу"


Південноафриканський музикант Девід Скотт із The Kiffness створив ремікс, аби привернути увагу до російської агресії в Україні та підтримати українську армію.

У головній ролі - Андрій Хливнюк, лідер гурту "Бумбокс", який поповнив ряди територіальної оборони для захисту столиці від окупанта, пише Бліц-Інфо. Наш музикант заспівав відому українську народну пісню "Ой у лузі червона калина", патрулюючи на вулицях Києва. Як відомо, саме ця пісня була славнем Січових стрільців, але продовжує і зараз надихати до боротьби українських захисників. 

Девід Скотт використав пісню, аби створити сучасний ремікс. Музикант виклав його на своєму каналі у соцмережах, зауваживши, що підтримаєте українську армію фінансово. Також закликав до цього глядачів, виклавши посилання на реквізити Нацбанку України.

"Андрій Хливнюк, фронтмен топового українського гурту "Бумбокс" покинув тур США, щоб захистити свою країну від путінських збройних сил. Він дозволив мені створити ремікс на відео, де він співає народну пісню України "Ой у лузі червона калина" (Oy u luzi chervona kalyna). Всі роялті, зроблені з цього відео, підуть на гуманітарну допомогу ЗСУ України #StandWithUkraine", - написав музикант.

За сторінкою електроного гурту The Kiffness у Ютубі слідкує 911 тисяч осіб, у Фейбуці - 1,6 мільйона. Попри те, що відео на підтримку українців Девід виклав лише три години тому, його вже переглянули майже 50 тисяч разів.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!