Прикарпатець втратив ноги на війні - потрібні гроші на реабілітацію


Співак і шоумен Вадим Олійник організував збір коштів на реабілітацію в Канаді воїна з Прикарпаття, який втратив на фронті обидві ноги.

Історію воїна Андрія Насада співак оприлюднив на своїй сторінці.

"Йому 7 грудня виповниться лише 31 рік, як і незалежності України, але він вже став справжнім Героєм України! Друзі, сьогодні розповім вам про хлопця з Івано-Франківщини Андрія Насаду. Звичайний будівельник, який пішов захищати нас з вами від російської погані. На фронті Андрій отримав дуже тяжкі поранення, а лікарі прогнозували йому лише 20% шансів на життя. Втративши дві ноги, частину пальців на правій руці, око, а друге око лише частково бачить, хлопець не здається і продовжує боротися за життя у одному із госпіталів. Вчора мав можливість особисто відвідати Андрія та познайомитися з ним. На цей час його брат перебуває на фронті, а мама опікується Андрієм. Матеріальне становище сім’ї дуже скрутне. Волонтери ведуть перемовини щодо відправки хлопця на реабілітацію до Канади. Йому потрібна наша з вами підтримка та допомога",- написав Олійник.

Якщо у вас є можливість підтримати фінансово Андрія, ви можете це зробити на картку: 5168755475266124 Оксана Насада (мати Андрія).

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!