«Вітер виє»: Kalush Orchestra випустили проникливу та чуттєву пісню про вічне кохання


Сьогодні, 5 квітня, Kalush Orchestra випустили проникливу пісню про вічне кохання — «Вітер виє». Цей трек про те, що у справжнього кохання немає терміну дії. Допоки два серця б'ються в унісон, як єдине ціле, любов ніколи не згасне, адже справжнє кохання непідвладне ані рокам, ані відстаням.

Заявивши про трансформацію до мультифронтмен гурту, Kalush Orchestra випустили черговий ліричний реліз. Сольні партії в пісні виконують Тимофій Музичук, Саша Таб та Олег Псюк. І якщо раніше Тимофія асоціювали як сопілкаря гурту, то в останніх релізах його вокал надає пісням українського фольклорного звучання без участі сопілки,  а за допомогою особливої манери виконання. 

“Я написав більше ніж 100 пісень про любов і зрозумів, що тобі завжди є що сказати тільки в тому випадку, коли твоє кохання дійсно істинне. Тому в кожній моїй пісні про любов, я розкриваю її по-новому, адже відчуваю її всіма фібрами душі протягом вже 3 років. І, я часто говорю, що люди можуть плутати влюбленість та любов, бо влюбленість – це коли ти береш, а любов – коли віддаєш. Круто, що ми усі змогли в пісні передати потрібні емоції”, – коментує нову роботу Олег Псюк.

Це вже третя композиція гурту в оновленому звучанні та стилі. Вже скоро гурт відправляється у великий тур Україною в нових образах та з оновленою програмою, де можна буде почути нові треки та улюблені хіти Kalush Orchestra.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!