Власники «Торгового сервісу» подали в суд на Івано-Франківську міську раду


До Львівського окружного адміністративного суду надійшли два позови ТОВ «Торговий Сервіс» до Івано-Франківської міської ради.

30 січня суддя Львівського окружного адміністративного суду Гавдик З.В. вирішив прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі. Справу розглядатиме в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням сторін, пише "Галичина". 

Суддя призначив судове засідання на 22 лютого 2023 року року о 10:00год., в приміщенні Львівського окружного адміністративного суду, зал судових засідань №13, 1-й поверх, за адресою: м. Львів, вул. Чоловського, 2.

«Суддя дійшов висновку про розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням сторін, підстав для повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлених КАС України, немає», - йдеться в ухвалі суду.

Позивач вимагає від Івано-Франківської міської ради вчинити дії. З тексту ухвали складно зрозуміти, які саме дії має вчинити міська рада.

31 січня суддя суддя Львівського окружного адміністративного суду суддя Сакалош В.М. прийняв ухвалу в якій, адміністративний позов Товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий Сервіс» до Івано-Франківської міської ради про визнання протиправним рішення залишив без розгляду.

У цьому випадку позивач вимагав визнати протиправним та скасувати рішення Івано-Франківської міської ради 31 сесії восьмого демократичного скликання від 02.12.2022 року №213-31 «Про припинення договору оренди».

Зазначимо, що за цей час змінилась юридична адреса ТОВ «Торговий Сервіс». Товариство зареєстроване у місті Львові на вул.Сельських, будинок 10. Ймовірно, тому позов був поданий саме у Львові, а не в Івано-Франківську, де розташовується будівля центрального продуктового ринку.

Крім того, відбулась ще одна суттєва зміна. За даними сервісу Опендатабот, власником майже 50% частки у ТОВ «Торговий Сервіс» став Борзов Сергій Олександрович. 6 квітня 2022 року Борзов Сергій Олександрович став власником частки, яка до цього належала Голумбівському Андрію Петровичу.

Власницею майже 50% частки є жителька Івано-Франківська Бакай Маріанна Богданівна. Незначна частка (0,1%) належить франківцю Місюрі Сергію Андрійовичу.

Нагадаємо, що власником більше 14 тис. квадратних метрів приміщень центрального продуктового ринку на вулиці Дністровській є громада Івано-Франківська. У кінці 2011 року міська рада затвердила мирову угоду з ТОВ «Торговий Сервіс» за рішенням суду і передала в оренду товариства торговий комплекс до 2023 року.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!