Власними силами ремонтують дорогу в селі хлопці на Івано-Франківщині


На Калущині, в одному з найбільших сіл району Підмихайлі, де досить гострою є проблема безвладдя, вирішили, як ремонтувати дороги. Це стало можливим завдяки молодим ентузіастам – хлопцям віком від 18 до 30 років.

Юнаки не байдужі до вирішення проблем у селі, активно займаються спортом і ведуть здоровий спосіб життя. Це, зокрема, Олег Матіїв, Назар Прокопів, Богдан Олевич, Михайло Федорів, Руслан Суслик, Віталій Штогрин, Іван Бойчук, Любомир Івашків, Любомир Петрів, Олег Корчинський, Василь Антонів, Тарас Струтинський.

Ці та ще кілька їх друзів – загалом близько 20 осіб – активно взялися впроваджувати ідею Олега Матіїва і Назара Прокопіва, що ями на дорогах потрібно бетонувати. Таку ідею підтримала не лише молодь, яка працювала. Передусім підтримали підприємці, які здавали добровільні внески. До доброї справи долучилися й небайдужі підмихайляни.

Завізши з річки щебеню, хлопці змішували його з цементом і заливали в ями на дорозі, яку вже кілька років не ремонтували. Більшість робіт вже проведено. Вдалося провести ямковий ремонт центральної вулиці в селі – вулиці Скородинського. Варто додати, що це не є невеличка дорога, а тягнеться на кілька кілометрів. Як тільки настануть сприятливі погодні умови, хлопці планують завершити ремонт центральної вулиці, йдеться на сайті Калуської РДА.