Влітку Івано-Франківськ стане унікальним містом в Україні


Такого в Україні ще ніхто не робив! 20-21 червня в Івано-Франківську відбудеться перший всеукраїнський спортивний фестиваль "40" у режимі нон-стоп.

Упродовж двох діб без упину на вулицях міста проводитимуть майстер-класи і демонстрації 40 видів спорту. Вночі відбуватимуться вело- , авто-, бігові та інші цікаві квести, танцювальні батли. Окрім звичних видів спорту, будуть представлені американський футбол, крикет, бейсбол, кінний спорт, екзотичні танці. Оригінальною цікавинкою стане чемпіонат із чувачі, пише ГК

Організатором виступило середовище «Тепле місто». Як розповів куратор проекту Сергій Караванець, міська влада підтримала ініціативу та відразу пішла назустріч.

У рамках свята також готують унікальну подію – танець міста. Найкращі хореографи об’єдналися заради спільної постановки, яка відтвориться у міксі різноманітних стилів: сальса, вальс, хіп-хоп і т.д. Для цього вже пишуть спеціальну музику. Це буде перший в Україні танець міста.

Сьогодні, 7 травня, в "Urban Space" відбулися запуск і реєстрація охочих учасників на спорт-фестиваль «40», а також презентація тематичного сайту http://www.sportfest40.com/, де можна буде переглянути всю необхідну інформацію про дійство.