Вночі росіяни здійснили комбіновану атаку: ППО збила всі ракети та 48 "шахедів"


У ніч на 7 червня росіяни атакували центральні та західні області, використавши крилаті ракети та "шахеди".

За даними Повітряних сил, близько 03:30 кілька груп "шахедів" увійшли до повітряного простору Хмельниччини, рухаючись в бік Старокостянтинова, Львова та Івано-Франківська. Також атакували Київщину, Вінниччину та Житомирщину. В той самий час зафіксували крилаті ракети у Київській та Чернігівській області.

Близько 04:00 ракети фіксувалися на Вінниччині, Тернопільщині та Хмельниччині. Вони були скеровані на Старокостянтинів та Львів. Згодом, ракета, яка летіла на Львів, змінила курс.

Вранці у Повітряних силах заявили, що противник завдав удару по об’єктах критичної інфраструктури, випустивши 5 крилатих ракет Х-101/Х-555 та 53 "шахеда". Вдалося збили всі крилаті ракети та переважну більшість шахедів

"Відбивали повітряний напад мобільні вогневі групи Сил оборони України, винищувальна авіація, підрозділи зенітних ракетних військ та радіоелектронної боротьби Повітряних Сил. В результаті протиповітряного бою збито 48 ударних БпЛА та 5 крилатих ракет Х-101/Х-555 у Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській, Миколаївській, Херсонській, Одеській, Харківській, Київській та Хмельницькій областях", - заявили у ПС.

Головне фото ілюстративне.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!